keskiviikko 2. joulukuuta 2015

KC Luxima




  • KC Color Luxima- kiiltosävyte lisää kiiltoa ja elinvoimaa hiuksiin. Se sävyttää, taittaa ja voimistaa  hiuksessa olemassa olevia sävyjä.
  • Color Luximassa hyödynnetään Shine Enhance Complex- kiiltoyhdistettä, joka suojaa ja kosteuttaa hiuspohjaa, sekä antaa uskomattoman kirkkaan ja kiiltävän sävyn. 
  • Se sopii esimerkiksi vaalennettujen hiuksien sävyttämiseen, hiusten tummemmaksi värjäämiseenja harmaiden luonnolliseen häivyttämiseen.

Sävyjen numerointi

Luximan numerointi perustuu väritähteen, joka kertoo mitä sävyjä väreihin on sekoitettu. Tummuusasteiden ensimmäiset numerot kertovat, mikä asiakkaan tummuusaste on ihanteellinen millekin sävylle. Kylmät sävyt antavat syvyyttä ja lämpimät sävyt kirkkautta lopputulokseen. Clear on laveeraaja, jolla voidaan säätää käytetyn sävyn voimakkuutta ja syvyyttä. Mitä enemmän Clearia lisätään, sitä vaaleammaksi ja kevyemmäksi väri muuttuu. 



Käyttö

Luxima- sävytteen kanssa käytetään 1,5% hapetetta, ja sekoitussuhde on 1:2 (esim. väriä 40ml ja hapetetta 80ml). Nokkapulloa käytettäessä lisätään joukkoon Seal&Shine öljyä, jolloin värimassa notkistuu. Värimassa levitetään kosteisiin tai hyvin pyyhekuiviin hiuksiin ja emulgoidaan väri hiuksiin pullon avulla. Vaikutusaika on vähintään 15minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti